Onze concept store is vandaag geopend tot 18:00 uur Onze concept store is momenteel gesloten. Maar telefonisch blijven we steeds bereikbaar. Onze concept store is vandaag open op afspraak Maak een afspraak

Waarom uw bedrijf beveiligen met camerabewaking?

U kan niet reageren, als u het niet hebt gezien. 

Dankzij onze slimme camerasystemen krijgt u een melding als er iemand rond uw pand loopt. Zo heeft u de tijd om zich te organiseren vooraleer de misdaad beschadigingen aanbrengt aan uw pand of goederen.

Wij leveren duidelijke beelden die u nadien kan gebruiken als bewijslast.

Hoe werkt het?

Wordt verwittigd bij gevaar.

Van zodra er menselijke beweging rond uw bedrijf is krijgt u een verwittiging.

Camerasystemen kunnen ingezet worden voor verschillende doeleinden, waaronder bewaking en observatie. Zo kan camerabewaking de bewakingsrondes en portiersfuncties vereenvoudigen en inperken.

Door het inzetten van camerabewaking op uw terrein kan u steeds volgen wat er op uw eigendom gebeurt.

Dag / Nacht

Overdag worden beelden in kleur en full HD opgenomen.

's Nachts zal de infrarood verlichting voor de beste beeldkwaliteit zorgen in zwart-wit.

Opname

Er wordt enkel opgenomen als er beweging is. U kiest zelf waar de opnames plaatsvinden en dankzij ons slim systeem zijn er geen overbodige opnames.

Alle opnames worden bewaard op een harde schijf en indien gewenst in de cloud.

Hoe bekijken?

U kan 24/7 de beelden raadplegen via WIFI of 3G. Bent u in uw bedrijf, bij klanten, onderweg of op vakantie? Via uw smartphone of tablet logt u overal vlekkeloos in. 

 

Installatie design

Het mag ook mooi zijn, daarom passen we onze camera’s aan qua kleur, met kabel of draadloos. LUCO zorgt voor de volledige installatie van A tot Z.

Samen met u gaan we op zoek naar de toepassing die u het meest ligt. We kiezen voor u componenten in functie van uw toepassing, niet in functie van ons magazijn, en we gaan enkel voor de beste merken. Dagelijks zijn er meer dan 2500 LUCO camera's actief.

 

Hacking

Onze LUCO 4 LIFE servicedienst controleert permanent uw systeem en behoedt u voor hacking van buitenaf. Zo kunnen we direct ingrijpen bij verdachte handelingen.

Nieuwste technieken

Wij werken steeds met de nieuwste innovaties en zijn marktleider op gebied van nieuwe technologieën zoals gezichtsherkenning, personentellers en thermische camera’s. Elke evolutie volgen we op de voet.

Wetgeving en keuring

Wij zijn INCERT gecertificeerd waardoor u garantie krijgt op een kwalitatief systeem. Zowel de privacy wetgeving als de GDPR worden vanzelfsprekend gerespecteerd.

Garantie

LUCO staat bekend om zijn goede service, er is maar een manier om dat zo te houden. Dat is een NOG betere service bieden.

U kan genieten van een uiterst unieke, levenslange ALL IN garantie, en het kost u niets meer.

Tevens geniet u van een 24u/24u, 7/7 naservice.

Meer info