Onze concept store is vandaag geopend tot 18:00 uur Onze concept store is momenteel gesloten. Maar telefonisch blijven we steeds bereikbaar. Onze concept store is vandaag open op afspraak Maak een afspraak

Corona Update

Het zijn woelige tijden. Iedereen moet zijn steentje bijdragen om deze crisis te bezweren. En ook LUCO gaat zijn verantwoordelijkheid niet uit de weg. Onze klanten kunnen ook in deze moeilijke periode nog steeds ten allen tijde op LUCO rekenen: we blijven hen de nodige service bieden zodat we hen kunnen helpen om veilig deze periode door te komen.

We nemen daarbij de opgelegde richtlijnen heel serieus en gaan zelfs een stapje verder door alle mogelijke hygiënemaatregelen te nemen die we ook maar kunnen nemen. Zo maken we ook nu het verschil. De gezondheid van onze klanten en medewerkers blijft daarbij de absolute prioriteit! Jullie kunnen ons altijd bereiken voor al jullie vragen. En ondertussen… Stay Safe!

 

 

Ontdek hieronder welke maatregelen we allemaal nemen

728

 

 

We dragen de nodige mondmaskers en handschoenen. Ook desinfecteren we alles, zodat alle risico op het mogelijks overdragen van het virus wordt vermeden. Dit is onze absolute prioriteit!


731

 

 

Ook bij u thuis binnen zorgen we ervoor dat alle werken super hygiënisch verlopen. We laten hierbij niets aan het toeval over!


733

 

Onze Concept Store is momenteel gesloten. In de kantoren nemen we ook alle nodige maatregelen wat betreft hygiëne en het vermijden van contact met elkaar. Ook voor onze techniekers geldt de No Contact Rule: het vermijden van alle fysieke contact met zowel collega's als klanten!


736

 

 

We behouden ten allen tijde de nodige social distance! Niet alleen tussen collega's, maar ook bij klanten. We kunnen hierbij niet voorzichtig genoeg zijn!


 

 

Samen slaan we ons hier door. Het zal pittig worden, maar de LUCO klanten zullen er in ieder geval niet alleen voor staan.

We danken jullie voor het vertrouwen!