Onze concept store is vandaag geopend tot 18:00 uur Onze concept store is momenteel gesloten. Maar telefonisch blijven we steeds bereikbaar. Onze concept store is vandaag open op afspraak Maak een afspraak

Corona Update

Het volledige LUCO team staat helemaal klaar om de huidige en toekomstige klanten verder te helpen met hun beveiliging, smarthome en domotica. We komen aan huis voor onderhoud of installaties, maar ook voor advies in onze Concept Store kan u bij ons terecht. Een bezoek aan onze Concept Store is om veiligheidsredenen wel enkel op afspraak. Wilt u een afspraak vastleggen? Contacteer ons dan via https://www.luco.be/nl/contact

In ieder geval: in alles wat we doen nemen we de opgelegde richtlijnen heel serieus. We gaan zelfs een stapje verder door alle mogelijke hygiënemaatregelen te nemen die we ook maar kunnen nemen. Zo maken we ook nu het verschil. De gezondheid van onze klanten en medewerkers blijft daarbij de absolute prioriteit!

Jullie kunnen ons altijd bereiken voor al jullie vragen. En ondertussen… Stay Safe!

 

 

Ontdek hieronder welke maatregelen we allemaal nemen

728

 

 

We dragen de nodige mondmaskers en handschoenen. Ook desinfecteren we alles, zodat alle risico op het mogelijks overdragen van het virus wordt vermeden. Dit is onze absolute prioriteit!


731

 

 

Ook bij u thuis binnen zorgen we ervoor dat alle werken super hygiënisch verlopen. We laten hierbij niets aan het toeval over!


733

 

Onze Concept Store is momenteel enkel open op afspraak.In de kantoren nemen we ook alle nodige maatregelen wat betreft hygiëne en het vermijden van contact met elkaar. Ook voor onze techniekers geldt de No Contact Rule: het vermijden van alle fysieke contact met zowel collega's als klanten!


736

 

 

We behouden ten allen tijde de nodige social distance! Niet alleen tussen collega's, maar ook bij klanten. We kunnen hierbij niet voorzichtig genoeg zijn!


 

 

Samen slaan we ons hier door. Het zal pittig worden, maar de LUCO klanten zullen er in ieder geval niet alleen voor staan.

We danken jullie voor het vertrouwen!