Onze concept store is vandaag geopend tot 18:00 uur Onze concept store is momenteel gesloten. Maar telefonisch blijven we steeds bereikbaar. Onze concept store is vandaag open op afspraak Maak een afspraak

WIN UW VAKANTIE TERUG

WIN UW VAKANTIE TERUG!

Print deze pagina uit en toon het aan onze digitale architect. Wie weet bent u wel de gelukkige winnaar en mag u op onze kosten opnieuw met vakantie!

We wensen u alvast veel succes en uiteraard een goede vakantie toe.


Dit mag u verwachten

530

Vakantie begint aan het zwembad. Geniet van de rust aan de rand van het heerlijk verwarmd zwembad. U heeft het verdiend! Wil u graag iets actiever uit de hoek komen? Dat kan met de kinderen in het kinderbad, of op het privé recreatieterrein met een volleybalterrein en een petanquebaan.


531

Villa Capricia brengt u en uw gezin helemaal tot rust. Met het fenomenaal uitzicht op de haven en de vaargeul zie je elke schipper zijn tocht inzetten richting de open zee. Het maritiem park geeft je een open gevoel en straalt rust en vertrouwen uit. Genieten is de boodschap.


532

Wie rust wil vinden heeft ruimte nodig, dat kan je hier vinden. De brede leefruimte zorgt ervoor dat je hier kan verblijven met meerdere gezinnen zonder een bedrukt gevoel te hebben. UIteraard hangt er een aangename sfeer met een knipoog naar de kust.


KLIK OP DEZE FOTO OM MEER TE WETEN OVER VILLA CAPRICIA

528