Onze concept store is vandaag geopend tot 18:00 uur Onze concept store is momenteel gesloten. Maar telefonisch blijven we steeds bereikbaar. Onze concept store is vandaag open op afspraak Maak een afspraak

Verplicht vanaf 2020

De Vlaamse overheid verplicht de aanwezigheid van rookmelders in alle (huur)woningen. Welke zijn de Vlaamse rookmeldersverplichtingen? Aan welke criteria moeten rookmelders beantwoorden? Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons voor meer info

Waarom brandalarm?

Een brandalarm speelt een cruciale rol in uw gezinsleven, de minste rookontwikkeling in huis wordt op tijd gealarmeerd. Indien u niet thuis bent dan kunnen ze uw huis vrijwaren van brand, maar als u slaapt dan redt een rookdetector uw leven.

Zorgwekkende cijfers

In België worden er jaarlijks ongeveer 25.000 woningbranden geregistreerd. Elk jaar vallen er gemiddeld 120 doden. Studies hebben uitgewezen dat het plaatsen van voldoende rookmelders in woningen het aantal doden drastisch kan terugdringen.

Gekoppeld met uw inbraakalarm

Je beveiligen tegen inbraak gecombineerd met een brandalarm is zeker en vast de beste oplossing. Dankzij de koppeling kan je verwittigd worden op je smartphone bij onveilige situaties.

Kan het ook draadloos?

Heb je geen zin om te kappen of te slijpen? Dan kan het gewoon draadloos. Vlot te installeren, veilig en supercomfortabel!

Levenslange garantie

LUCO staat bekend om zijn goede service, er is maar één manier om dat zo te houden. Dat is een NOG betere service bieden. U kan genieten van een uiterst unieke levenslange garantie, en het kost u niets meer.

Concept Store

Kom langs in onze Concept Store en laat u verrassen door onze vernieuwende visie op veiligheid.

Ik wil een afspraak maken