Onze concept store is vandaag geopend tot 18:00 uur Onze concept store is momenteel gesloten. Maar telefonisch blijven we steeds bereikbaar. Onze concept store is vandaag open op afspraak Maak een afspraak

Waarom videofonie?

U ziet wie er voor de deur staat en kunt communiceren met uw bezoeker vóór u de deur opent. Zelfs als u niet thuis bent, via uw smartphone.

Nooit meer ongewenst bezoek, zelfs als u niet thuis bent.

Meer weten?

Contacteer ons vrijblijvend

Hoe werkt het?

Via een ingebouwde HD camera naast uw deur - netjes afgewerkt - en een touchscreen in huis kunt u altijd en overal zien wie er voor uw deur staat.

Wanneer u niet thuis bent worden er foto's genomen. Tevens krijgt u een melding op uw smartphone zodat u kan communiceren en zelfs deur kunt openen vanop afstand.

Personaliseerbaar

U bent uniek, uw deurpost dus ook.

Volledig gepersonaliseerd verkrijgbaar met naam en huisnummer in diverse kleuren.

Uitbreidbaar met een ingebouwde vingerprintlezer of codeklavier.

Touchscreen

Elke oproep kan worden beantwoord op het touchscreen of via de app. 

Het touchscreen past steeds naadloos in uw interieur.

Hoe bekijken?

De beelden kunnen steeds live bekeken worden via het touchscreen of de app.

Er is tevens een logboek van de gemiste oproepen en beantwoordde gesprekken beschikbaar.

 

App op uw smartphone

Dankzij een handig app op uw smartphone mist u geen enkele bezoeker, ook wanneer u niet thuis bent. 

Open uw deur of poort via de app zodat belangrijke pakjes steeds geleverd kunnen worden en volg op uw smartphone wie er op bezoek komt als u niet thuis bent.

Installatie design

Luco zorgt steeds voor een eenvoudige, snelle en simpele installatie. De installatie gebeurt op de bestaande bekabeling van uw bel, dus extra bekabeling of kap -en slijpwerk is niet nodig.

De videofoon wordt perfect geïntegreerd in uw woning, bovendien is deze ook integreerbaar met ons camerabewakingssysteem.

 

Nieuwste technieken

Wij werken steeds met de nieuwste innovaties en zijn marktleider op gebied van nieuwe technologieën zoals ingebouwde vingerprintlezers en codeklavieren.

Elke evolutie volgen we op de voet.

Levenslang garantie

LUCO staat bekend om zijn goede service, er is maar één manier om dat zo te houden. Dat is een NOG betere service bieden. U kan genieten van een uiterst unieke levenslange garantie, en het kost u niets meer.

Meer info